Heb je in een stad of gemeente intelligente technologische oplossingen geïmplementeerd om het leven van de inwoners aangenamer te maken en hen een betere dienstverlening aan te bieden? Schrijf je dan in met je project en misschien sleep je in 2018 wel een van de Smart City Awards in de wacht.

De jury zal zowel een algemene Agoria Smart City Award 2018 uitreiken als 4 thematische awards. Agoria is in het bijzonder op zoek naar projecten binnen deze 4 thema’s: Slimme gebouwen en duurzame wijken, slimme mobiliteit en logistiek, slimme energie en slimme digitale communicatie, digitale infrastructuur en veiligheid.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 1 maart 2018 tijdens het jaarlijkse Agoria Smart Cities Forum (BluePoint Brussels, August Reyerslaan 80, 1030 Brussel). Inschrijven kan tot maandag 27 november 2017, 12 uur.

The following two tabs change content below.