Geen enkele automobilist zal tegenspreken dat ons land voor een gigantische mobiliteitsuitdaging staat. Terwijl het Belgische wegennet steeds meer dichtslibt, ontstaan er nieuwe groeimarkten zoals autodelen en connected car-technologie. “Binnen drie à vier jaar zal mobiliteit fundamenteel veranderen, met technologie als aanjager voor de disruptie”, zegt Gerrit Nollet. Een belangrijke omwenteling waar de CEO van Mobly graag zijn steentje toe bijdraagt. Met technologische oplossingen rond slimme mobiliteit wil deze jonge Antwerpse start-up de consument mobieler maken door hem in de driver’s seat te zetten. “Wij zien mobiliteit in de eerste plaats als een service. In een ideale wereld staan er nooit meer defecte wagens op de pechstrook.”

Lees verder

 

The following two tabs change content below.