Inwoners van het district Antwerpen mogen voor het vijfde jaar op rij beslissen over 10 procent van de jaarbegroting van het district. Dat is maar liefst 1,1 miljoen euro. In 3 grote stappen beslissen inwoners wat zij met dit geld willen doen:

• stap 1: de startmomenten.
Je kiest samen met andere inwoners van het district welke thema’s je belangrijk vindt.
• stap 2: het districtsforum.
Je verdeelt het geld over de twaalf meest gekozen thema’s van de startmomenten.
• stap 3: de projectronde.
Je kan projecten indienen binnen de gekozen thema’s van de startmomenten. Nadien wordt bekeken welke haalbaar zijn en kies jij op het burgerbegrotingfestival welke projecten worden uitgevoerd in 2019. Van de 152 projecten die vorig jaar werden ingediend gaan er 80 in 2018 in uitvoering.

Schrijf je snel in voor één van de 7 startmomenten. Deze vinden plaats van 14 tot en met 22 maart 2018.

The following two tabs change content below.