In 2018 treedt technologie nog meer op de voorgrond binnen retail, zo voorspelt Richard Smith, regiomanager van Soti, in een artikel voor RetailTechNews. In dit stuk voorspelt hij welke slimme technologieën we waarschijnlijk in 2018 zullen zien binnen de sector.

In dit ‘tijdperk van de klant’ is het aanbieden van gepersonaliseerde diensten en intelligentere klantinteracties van vitaal belang. Artificial intelligence (AI) en het Internet of Things (IoT) zullen ervoor zorgen dat de industrie in het komende jaar en daarna steeds behendiger wordt, en dit alles ten voordele van de consument. Maar dat is niet alles. Wearable technologie zal op nieuwe en innovatieve manieren worden geïmplementeerd en het ‘drone delivery’-gesprek zal verder toenemen naarmate de technologie zich verder ontwikkelt en kostenefficiënter worden.

Lees het volledige artikel hier.

The following two tabs change content below.