Goed nieuws, want het kan! Flanders Investment and Trade (FIT) biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan de Smart City Expo World Congress in Barcelona die plaatsvindt van 19 tot 21 november 2019. Smart City Expo Barcelona is één van de toonaangevende vakbeurzen en mikt op meer dan 17.000 bezoekers, 600 exposanten uit meer dan 126 landen, en de aanwezigheid van meer dan 650 steden.

FIT organiseert reeds voor de derde maal een beursdeelname (PSB) op Smart City Expo in Barcelona, in samenwerking met DSP Valley en de collega’s van Awex en BIE by HUB (Brussel). Als je deelneemt aan hun groepsstand geniet je van volgende voordelen:

  • ontvang prospecten op een mooie stand met Belgische uitstraling
  • maak gebruik van de diverse netwerkopportuniteiten
  • krijg advies van onze Vlaams Economisch Vertegenwoordiger
  • laat de hele praktische voorbereiding aan ons over

Overtuigd? Snel zijn is de boodschap!
Meer info en prijzen
vind je hier.

Foto: SCEWC Barcelona 2017

The following two tabs change content below.